13767313_1104814532918064_6578058246071595374_o

THEATER

Let op: dit zijn de acts die in 2017 op ’t Eiland stonden. De acts voor 2018 komen binnenkort online!

Op ‘t Eiland is van alles te beleven! De hele dag door is er internationaal straattheater voor jong en oud, en iedere avond is er een ander optreden te zien in het Eilandtheater.

Straattheater

Op het Eiland is de hele dag door van alles te zien. Van internationaal straattheater op het Strandpodium tot de meest rare acts en figuren die je zomaar overal op het Eiland tegen het lijf kan lopen.

Klik hier voor het programma.

Eilandtheater

Vanaf zaterdag 15 juli staat er iedere avond een andere artiest in het Eilandtheater. Er zijn voorstellingen van Jules Deelder, Katinka Polderman, Ronald Snijders, Sven Ratzke, East Side Comedy Night met o.a. Leon van der Zanden en Stoere mannen, sterke verhalen met Herman Brusselmans. Ook zullen Patrick Nederkoorn en Oscar Kocken hun unieke concept Zomaargasten ten tonele brengen, waarbij het levensverhaal van een volstrekt Onbekende Nederlander centraal staat.

Klik hier voor het programma.

YoungGangsters

Deze editie op Festival op ’t Eiland: Regieduo YoungGangsters presenteert Old Gangsters Never Die!

Maar liefst zeven keer zal YoungGangsters de spektakelvoorstelling Old Gangsters Never Die opvoeren: een rauwe locatievoorstelling met veel actie en scheurende quads, maar ook heel veel hard lachen.

Klik hier voor meer informatie.