13767313_1104814532918064_6578058246071595374_o

Veelgestelde vragen

Hebben jullie muntjes?
Nee, we werken dit jaar cashless. Je kan dus alleen pinnen of contactloos betalen.
 
Hoe kom ik op ’t Eiland?
Lopend en fietsend is het Eiland het beste bereikbaar. Er zijn voldoende fietsenstallingen op het Eiland. Houd je op de bruggen aan de regels zoals ze daar gelden: zorg dat je geen verkeersoverlast veroorzaakt met jouw geparkeerde fiets. Je kan dit jaar helaas niet met het pontje komen. Ook is er geen parkeergelegenheid op het terrein.
 
En wat als ik met het openbaar vervoer naar Nijmegen kom?
Dan kan je vanaf station Nijmegen in 21 minuten naar het stadseiland lopen, of (als je een OV-fiets kan bemachtigen) in 8 minuten fietsen. Vanaf station Lent is het 16 minuten lopen of 6 minuten fietsen.
 
Is er eten op ’t Eiland?
Jazeker! Op deze pagina lees je welke kraampjes en foodtrucks er dit jaar op ’t Eiland staan. Ook hier betaal je overal cashless.
 
Waar kan ik zien wat er per dag te zien en te doen is?
 
Moet ik kaartjes kopen voor de voorstellingen?
De meeste activiteiten en voorstellingen op ’t Eiland zijn gratis toegankelijk of kan je ter plekke betalen. Voor een klein aantal voorstellingen heb je een ticket nodig van €4,-. Die koop je via deze link of als ze er nog zijn, op ’t Eiland zelf bij de Infobalie.
 
Kan ik vanaf ’t Eiland naar het vuurwerk kijken op zondagavond?
Ja! Vanaf ’t Eiland heb je prachtig uitzicht op het vuurwerk. Let wel op dat de Snelbinder op zondagavond afgesloten is tussen 20.00 en 23.30 uur. Je kan dan nog wel over de Waalbrug van en naar ’t Eiland. Het vuurwerk start om 22.30 uur.
 
Het wordt heet! Is er drinkwater en voldoende schaduw?
Jazeker, er is een gratis watertappunt. Neem je eigen waterfles mee en je hebt de hele dag voldoende drinkwater. Er staan meerdere luifels die schaduw bieden.
 
Hoe laat is ’t Eiland geopend?
Zaterdag 16 juli t/m vrijdag 22 juli, elke dag van 14.00 tot 01.00 uur.

CONTACT

Is je vraag nog niet beantwoord?

Vul dan onderstaand contactformulier in.

  Contactgegevens

  Festival op ‘t Eiland is bereikbaar via:

  Of stuur een mail naar:

  info@opheteiland.nl

  Festival op’t Eiland wordt georganiseerd door Lindenberg Cultuurhuis in samenwerking met de Schoenfabriek en is onderdeel van de Stichting Vierdaagsefeesten. Het festival wordt opgezet in opdracht van Stichting Theaterfestivals Nijmegen.

  Festival op ’t Eiland is mede mogelijk gemaakt door de Provincie Gelderland, het Prins Bernhard Cultuurfonds en het VSB Fonds. De bedrukking van t-shirts en truien wordt mede mogelijk gemaakt door Textieldrukkerij Groene Was.

  Op Festival op ’t Eiland wordt foto- en filmmateriaal geschoten, dat op social media gepubliceerd wordt.

  We ontvangen regelmatig aanbiedingen van muzikanten, theatergroepen, kunstenaars en eetstands. Vinden we leuk! Maar, we kunnen helaas niet alle emails beantwoorden. Als we interesse hebben hoor je van ons.