13767313_1104814532918064_6578058246071595374_o

ETEN

LET OP: dit was het eten in 2019, de laatste editie van Festival op ’t Eiland. De eetvoorzieningen van Eiland 2022 verschijnen binnenkort!

Naast voldoende barren voor de nodige vochttoediening eet je op het Eiland lekker en uitgebreid bij de Club de Ville. Of je snackt uit het vuistje bij een van de vele eetstandjes: van pannenkoek of hamburger tot Libanees platbrood en wokgerechten.

 

Club de Ville

Dineren doe je bij de Club de Ville: heerlijke gerechten in een fijne ambiance. Even de tijd nemen voor een lekkere maaltijd. Je kunt vanaf 16.00 uur bij de Club de Ville terecht. Bekijk het menu hier.

’s Avonds worden de tafels en stoelen aan de kant geschoven en komt de dansvloer tevoorschijn: elke dag vanaf 22 uur mag er gedanst worden!

Bij de Club de Ville betaal je met muntjes of met pin. Wil je met meer dan zes personen komen eten, reserveer dan even met een mailtje naar cdv.nijmegen@gmail.com of bel 06 – 105 907 00.

Meer eten

De liefhebber van BBQ kan bij Lost Boys BBQ terecht. Hier eet je je ontbijt, lunch of avondeten vers van de braai.

Liever wat meer keus om je honger te stillen? Cantina Mobile heeft van alles in de aanbieding: van uitsmijters tot salades en van broodjes tot appeltaart. Bij La Molina gaat je culinaire ervaring gepaard met spektakel: je eet je tosti, gevulde koek of borrelplank namelijk al draaiend  in het reuzenrad!

Bij MILF eet je vistaco’s, gefrituurde vis, of een visburger, maar vegetarische taco’s of nacho’s zijn ook een optie.

Stoom verhuist deze Vierdaagsefeesten tijdelijk van de Honig naar ’t Eiland, met de lekkerste plates – waaronder ook vegetarische opties.

Libanese heerlijkheden scoor je ook dit jaar bij Peperwortel.

Onmisbaar in een week Vierdaagsefeesten: koffie. Bij Piaccino Koffie drink je allerlei koffie of – als het écht heel heet is: ijskoffie – met een brownie of cupcake erbij. Fan van zoet?

Geen zin in al het voorgaande? Neem je toch gewoon een pannenkoek. De Pannenkoekenbakker verkoopt pannenkoeken (je verwacht het niet!). Er is zelfs een speciale Op ’t Eiland pannenkoek te koop: met brie, walnoot, rucola en honing. Of een lekkere tosti, van de Tostiworld!

Nieuw dit jaar is Tornado Potato: knapperige aardappelspiralen in allerlei smaken. Nomnomnom.

Smakelijk!