PROGRAMMA CLUB DE VILLE

Let op: dit zijn de acts die in 2017 op ’t Eiland stonden. De acts voor 2018 komen binnenkort online!

Elke dag dansen in de Club de Ville!

Terwijl je er overdag nog vertoeft met een hapje en een drankje transformeert de Club de Ville ’s avonds: daar mag gedanst worden! Met elke dag een ander dj-collectief, van 22.00 tot 00.30 uur.

Het Zusje van Debbie presenteert: Temptation Eiland

zaterdag 15 juli | 22.00 uur

zusje-van-debbie_trs3

Zon, Waal, strand en een dampende Club de Ville. De ingrediënten voor Het Zusje van Debbie presenteert: Temptation Eiland!

Op het tropische Eiland kun jij de ultieme relatietest aangaan! Zonder Rick Brandsteder, maar met extra veel muziek-om-op-te-schuren! Ben jij sterk genoeg om de verleiding te weerstaan?

Miriam & Eefke

zondag 16 juli | 22.00 uur

miriam-eefke_trs3

Een eigenzinnig duo met een eigenwijze sound. Met hoog ‘oh ja’-gehalte en lekker non-stop dansen! Miriam & Eefke houden van oude en nieuwe disco, oude en nieuwe hits en funk en soul. Laten wij daar op ’t Eiland nou ook niet vies van zijn!

De Tropen

maandag 17 juli | 22.00 uur

de-tropen_trs3

De Tropen mixt moeiteloos classics aan killer global bass tracks, originals aan remixen en mashups gericht op die dampende dansvloer. Van calypso tot bossa,  van  mambo tot afro en van ghetto tot dancehall: zomerse vibes en tropisch dansen in de Club de Ville! De tropen bestaat uit d j’s Payola, Gozert, Koko Kelly en Slowpoke, bekend van onder meer Funkaflex, Boomshakalak Soundsystem en Routines.

Elektro Swing Club

dinsdag 18 juli | 22.00 uur

elektro-swing-club_trs-3

Men zegt wel eens: ‘Music was my first love’, maar dat is niet het geval bij Double-O-Soul! Deze creatieveling is regisseur, acteur, saxofonist… laten we zeggen: entertainer extraordinair. Je kent hem misschien van de Plak, waar hij met compagnon DJ Mippens consequent de voetjes van de vloer krijgt met Electro Swing Club. Op ‘t Eiland neemt hij ons mee op een muzikale reis. Met een beetje geluk neemt hij zelfs zijn saxofoon mee!

Sweaty Disco & The Queens

woensdag 19 juli | 22.00 uur

roze-woensdag_trs3

’t Eiland kleurt hot pink op Roze Woensdag: dat belooft alleen maar goeds! Dj-duo Sweaty Disco brengt de grootste 80’s en 90’s hits met fitness, spandex en zweet. Combineer dat met Mary’s Miracles- een groep extravagante party dragqueens – en je krijgt één bal energie, lippenstift en feest!

Loco Loco Discoshow

donderdag 20 juli | 22.00 uur

loco-loco-discoshow_trs3

Al bijna 20 jaar een begrip in het Nederlandse en Vlaamse feestcircuit: de Loco Loco Discoshow! Deze dj’s schakelen moeiteloos tussen ouderwets en moderne hits. Ze grabbelen naar disco, new wave en rock, maar ook verrassende feestplaatjes, vette partyknallers van nu en dansplaten van de jaren ’90. Tussen dat muzikale geweld door presenteren ze totaal niet zinvolle spelletjes, zoals de beruchte Vlaggenzwaai Competitie. Alles loco?

It All Started In The Nineties

vrijdag 21 juli | 22.00 uur

it-all-started-in-the-nineties_trs3

Oh, die goede oude tijd. Weet je het nog, de nineties?  De rages, de videoclips, de tv-series, de muziek? “It All Started In The Nineties” neemt  je mee terug in de tijd naar het decennium van de flippo’s, gabbers en Super Mario. Maak je klaar voor een feest van herkenning met de vetste muziek uit de jaren ’90, van eurodance tot house classics, rock en hip-hop tot happy hardcore.