13767313_1104814532918064_6578058246071595374_o

ETEN

Let op: dit zijn de eetmogelijkheden die er in 2017 waren op ’t Eiland. Het eten voor 2018 komt binnenkort online!

Naast voldoende barren voor de nodige vochttoediening eet je op het Eiland lekker en uitgebreid bij de Club de Ville. Of je snackt uit het vuistje bij een van de vele eetstandjes: van pannenkoek of hamburger tot Libanees platbrood en wokgerechten.

 

Club de Ville

Lunchen en dineren doe je bij de Club de Ville: heerlijke gerechten in een fijne ambiance. Even de tijd nemen voor een lekkere maaltijd.

’s Avonds worden de tafels en stoelen aan de kant geschoven en komt de dansvloer tevoorschijn: elke dag vanaf 22 uur mag er gedanst worden!

Bij de Club de Ville betaal je met muntjes of met pin. Wil je met meer dan zes personen komen eten, reserveer dan even met een mailtje naar barbistroclubdeville@gmail.com of bel 06 12 44 57 98.

Menu Club de Ville 2017

Meer eten

Voor de vleeseter die graag over de grenzen kijkt is er de Burning Van: broodjes Surinaams of Chinees vlees van de BBQ!  Liefhebbers van BBQ kunnen ook bij Lost Boys BBQ terecht. Hier eet je je ontbijt, lunch of avondeten vers van de braai. Nog meer vlees vind je bij Primeros, zoals de 100% Black Angus Beefburgers. Lekker.

Liever wat meer keus om je honger te stillen? Cantina Mobile heeft van alles in de aanbieding: van uitsmijters tot salades en van broodjes tot appeltaart. Bij La Molina gaat je culinaire ervaring gepaard met spektakel: je eet je tosti, gevulde koek of borrelplank namelijk al draaiend  in het reuzenrad!

De eter die een bordje Spaans wel kan waarderen kan terecht bij La Boqueria voor een Plato La Boqueria: een schotel met patatas bravas, pimento de padron en rabas empenadas (inktvis, voor de niet-Spaans sprekenden). Libanees genieten doe je bij Peperwortel met een quiche, flatbread of dadeltaartje. Lekker wokken kan ook, bij de Wok Steady Crew. Lekker vega ook!

Onmisbaar in een week Vierdaagsefeesten: koffie. Bij Piaccino Koffie drink je allerlei koffie of – als het écht heel heet is: ijskoffie – met een brownie of cupcake erbij. Om af te koelen kan je ook bij Wat de pot schaft terecht, voor schepijs, milkshakes, vruchtenijsjes, scroppino en ijskoffie.

Geen zin in al het voorgaande? Neem je toch gewoon een pannenkoek. De Pannenkoekenbakker verkoopt pannenkoeken (je verwacht het niet!). Er is zelfs een speciale Op ’t Eiland pannenkoek te koop: met brie, walnoot, rucola en honing.

Smakelijk!