13767313_1104814532918064_6578058246071595374_o

VRIJWILLIGERS

Wanneer: 16 t/m 12 juli 2022 (gedurende de Nijmeegse Vierdaagsefeesten)
Waar: Stadseiland Nijmegen (tussen Lent en Nijmegen in; middenin de Waal)

» Meld je hier aan! « 

Wanneer

De opbouw van het festival vindt plaats van dinsdag 12 tot en met vrijdag 15 juli. Het festival zelf vindt plaats van zaterdag 16 tot en met vrijdag 22 juli. Na het festival zijn er nog vier afbouwdagen: zaterdag 23 juli t/m dinsdag 26 juli.

We zoeken vrijwilligers voor zowel de op- en afbouw, als voor tijdens het festival zelf. Voor sommige functies zijn maar een beperkt aantal plekken dus geef je voor verschillende taken op zodat we je flexibel kunnen indelen.

Op dit moment zoeken we nog vrijwilligers voor het communicatieteam, het Green Team en de opbouw- en afbreekploeg. 

Werktijden

Een werkdag als vrijwilliger duurt ongeveer vijf tot zeven uur. Afhankelijk van je dienst kan dit meer of minder zijn maar je houdt dus nog genoeg vrije tijd over om zelf ook te kunnen genieten van het festival en de zomerfeesten. Om ervoor te zorgen dat iedereen eerlijk wordt beloond voor zijn/haar inzet is je beloning afhankelijk van het aantal gewerkte uren.

Wat

Je werkt minstens drie dagen en maximaal zes dagen. Hiervoor krijg je:

  • Een hele gezellige tijd met een enthousiast team op het mooiste plekje van Nijmegen
  • Voorbereidingsbijeenkomst(en) zodat je goed geïnformeerd aan de slag kan gaan
  • Een vrijwilligersvergoeding van €5,- per uur*
  • Een medewerkers T-shirt
  • Uitgebreide backstage catering met genoeg snacks, drinken, goede koffie en lekker fruit
  • Eventueel lunch en/of diner als dit binnen je dienst valt
  • Een afsluitende borrel voor vrijwilligers en medewerker

Vergoedingen

*In de volgende gevallen krijg je een vrijwilligersvergoeding:

  • Je bent 22 jaar of ouder. Je krijgt een vergoeding van maximaal €5,- per uur, met een maximum van €180,- per maand en € 1.800,- per jaar. Deze maximumbedragen gelden voor het totaal van de vergoeding voor je inzet.
  • Je bent jonger dan 22 jaar.  Je krijgt een vergoeding van maximaal € 2,75 per uur, met een maximum van € 180,- per maand en € 1.800,- per jaar. Deze maximumbedragen gelden voor het totaal van de vergoeding voor je inzet.

Als je alleen deze vrijwilligersvergoeding bij Festival op ’t Eiland krijgt, dan is de vergoeding onbelast. Wij hoeven deze vergoedingen niet door te geven aan de belastingdienst. Let wel op als je bij meerdere organisaties vrijwilligersvergoedingen ontvangt: het totaalbedrag mag niet boven de bovengenoemde norm uitkomen.

Als je een bijstandsuitkering ontvangt en vrijwilligerswerk doet

Krijg je in 2022 een bijstandsuitkering en daarnaast een vergoeding voor vrijwilligerswerk? Check dan zelf bij jouw uitkerende instantie wat dit voor jou betekent.