13767313_1104814532918064_6578058246071595374_o

HUISREGELS

Sfeer en gezelligheid staat voorop op ons festival en agressie, het dreigen met en gebruiken van geweld, discriminerende opmerkingen maken in woord en/of gebaar, seksuele intimidatie en wildplassen wordt niet getolereerd.

Het is niet toegestaan eigen eten en drinken mee te nemen. Als vrij toegankelijk festival kunnen wij alleen bestaan wanneer de bezoeker eten en drinken koopt bij het festival.

We accepteren geen blikjes en glaswerk op het festivalterrein. Glas kan breken en we hebben veel spelende kinderen in het zand die zich dan zouden kunnen snijden aan het glas.

Het betreden van het festivalterrein en het bijwonen van het festival geschiedt op eigen risico van de bezoeker. Stichting Theaterfestivals Nijmegen is niet aansprakelijk voor schade of letstel als gevolg van het bijwonen van het festival.

Zwemmen in de Waal is verboden. Pootjebaden ook.

Respecteer onze buren en hun eigendom. Loop niet door hun tuin, maak gebruik van de officiële toegangswegen naar het festival.

We houden ons aan de wet en schenken dus geen alcohol aan personen onder de 18 jaar. Als het horecapersoneel twijfelt aan je leeftijd vragen ze om je legitimatie. Heb je deze niet op zak mogen zij jou zonder verdere uitleg alcohol weigeren.

Het stadseiland is mooi en om dat zo te houden hebben we overal prullenbakken staan. Maak daar vooral gebruik van.

Het is verboden om wapens of andere voorwerpen die als wapen gebruikt kunnen worden in bezit te hebben. Bij constatering  hiervan zal je worden overgedragen aan de politie.

Tijdens het festival zullen foto’s en opnames gemaakt worden ten behoeve van promotiedoeleinden. Eenieder die ons festival bezoekt gaat hiermee akkoord.

De mensen van de bewaking, EHBO en veiligheidsdiensten zijn voor jullie aan het werk. Laat ze hun werk doen, behandel ze met respect en volg hun advies of orders op.

Dieren hebben zeer gevoelige oren dus doe je huisdieren een plezier en laat deze thuis.

Het is verboden op podia, in tenten en in stellingen van het festival te klimmen.

Het is niet toegestaan om op het festivalterrein flyers te verspreiden of posters of stickers te plakken tenzij je toestemming hebt van de organisatie.

Vandalisme en graffiti zijn uiteraard streng verboden. Wie wordt betrapt zal worden overgedragen aan de politie. Ook zal eventuele schade op je verhaald worden.

Het maken van vuur op het festivalterrein is ten strengste verboden.

Met het betreden van het festivalterrein ga je akkoord met onze huisregels.

Deze regels zijn er voor jouw en onze veiligheid. Op Festival Op ‘t Eiland is de Nederlandse wetgeving van kracht. Overtreding van één of meer huisregels kan leiden tot verwijdering van het terrein.

Aanwijzingen van medewerkers van het Festival dienen te allen tijde direct opgevolgd te worden. Bij situaties waarin onze huisregels niet voorzien of waarin geen overeenstemming bereikt wordt, is het oordeel van de organisatie doorslaggevend.