THEATER

Op ‘t Eiland is van alles te beleven op theatergebied! Twee keer per dag een internationale straattheatervoorstelling in het Amfitheater,  verschillende locatietheater voorstellingen die ergens op ’t Eiland zullen plaatsvinden en allerlei acts die rondlopen over ’t Eiland – die kom je vanzelf tegen.

Alleen voor de locatietheater voorstellingen die Ergens op ’t Eiland plaatsvinden moet je een kaartje kopen. Die kosten €4,- (incl. servicekosten) en koop je hier.

En er zijn nóg meer theatrale acts te zien dit jaar: die staan op deze pagina

bijtje

Amfitheater

In ons Amfitheater is elke dag om 16.00 uur en om 20.00 uur een internationale straattheatervoorstelling te zien. Helemaal gratis!

Klik hier voor het programma

pop

Locatietheater

De locatietheatervoorstellingen vinden ergens op ’t Eiland plaats. Waar? Dat hoor je pas op moment van aanvangen! We verzamelen bij de Infobalie, lopen dan met z’n allen naar de speelplek en gaan daar genieten van locatietheater of dans op locatie. Alleen voor deze voorstellingen heb je een ticket nodig. Die koop je nu hier en kosten €4,-.

Klik hier voor meer informatie

doodskopje

Straattheater

Op ’t Eiland loop je de theateracts gewoon tegen het lijf – daar hoef je dus helemaal geen moeite voor te doen. Elke dag tussen 15 en 17 uur en tussen 19 en 21 uur lopen de rondloopacts rond.

Klik hier voor het programma